Sétarepülés
Programajánló
Pilótaképzés
Aktuális ajánlatunk
Iszonyból Viszony
Repülőgép bérlet
Cégeknek ajánljuk
Szolgáltatások
FS-Ifjúsági tagozat
FS - Bolt
KVIZ
Képgaléria
Cégünkről
Vendégkönyv
Kapcsolat
PPL-A Elméleti tréning

PPL-AA motoros magán-pilóta szakszolgálati engedély megszerzéséhez szükséges elméleti vizsgára történő felkészítés érdekében heti 2 alkalommal este 18-21 óráig tartó kiscsoportos

ELMÉLETI TRÉNINGET

szervezünk az FS-dunaharaszti bázisán minden év téli hónapjaiban.

 

Következő tanfolyam 2009. május 14-16 és 21-23 között!

 

A január első napjaiban kezdődő előadássorozat oktatói a repüléstudományok jegyzett szakemberei. Az esetleges távolmaradások miatt szükséges pótlásokhoz, az előadások napján 17-18 óra között térítésmentes felzárkóztató konzultációt biztosítanak oktatóink. Az oktatáshoz szükséges jegyzeteket, segédleteket, növendékeinknek kedvezményes áron a helyszínen biztosítjuk.

 Az elméleti tréning tematikájában az aerodinamika, a mechanika, a szerkezettan, a motortan, a műszertan, a repülés elmélet, a légi navigáció, a meteorológia, az üzemeltetési ismeretek, a légiüzemeltetés, a rádió-távbeszélő ismeretek, a légijog, a repülési szabályok és eljárások, valamint az elsősegélynyújtás és a repülés-egészségügyi alapismeretek önálló blokkokban kerülnek ismertetésre.

Elméleti tréningünk, a motoros magán-pilóta szakszolgálati engedély megszerzéséhez szükséges elméleti vizsgára készíti fel az érdeklődőket, s a sikeres vizsga letételét követően növendék szakszolgálati engedélyt (Student Pilot Licence) kapnak a vizsgázók.

tips 98.600.- Ft + Áfa az elméleti tanfolyam teljes költsége 
Pilótaképzés
fs_100__.png