Sétarepülés
Programajánló
Pilótaképzés
Aktuális ajánlatunk
Iszonyból Viszony
Repülőgép bérlet
Cégeknek ajánljuk
Szolgáltatások
FS-Ifjúsági tagozat
FS - Bolt
KVIZ
Képgaléria
Cégünkről
Vendégkönyv
Kapcsolat
P-PPL tréning

„P-PPL” (Professional Privat Pilote License)

továbbképző tréning - a repülés biztonságáért

A motoros magán-pilóta (PPL-A – Private Pilote License) szakszolgálati engedély megszerzésével elsajátítják a pilóták a repüléshez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket, megtanulják az alapvető vészhelyzeti eljárásokat, melyek bevésésére későbbi repüléseik során a gyakorlatban kerül sor.

Melyik pilóta ne került volna még számára ismeretlen, nehezen megoldható helyzetbe? Sok esetben a szerencsének köszönhető módon elemezhetjük utólag a nehéz időjárási körülmények, az esetleges műszaki problémák során szükségessé váló teendők sorát.

A balesetek elemzését, a kényszerhelyzeti eljárások specialitásait, a különleges navigációs helyzeteket, a kiélezett repülési szituációkat próbáljuk modellezni, elmélet és gyakorlati foglalkozások során mélyítve el a magánpilóták ismereteit.

PPL-A jogosítással rendelkező pilóták részére szerveződött, s programjaink havi egy alkalommal (minden hónap első hétfőjén) délután 18 órától várják az érdeklődőket. Az előadásokat az FS tököli repülőtéren lévő klubhelyiségében tartjuk.

A továbbképző foglalkozásokon való részvétel díja 2.000-Ft+ÁFA/alkalom, mely a helyszínen fizetendő. A tanfolyamra repülőgéppel érkező sporttársak (a repülőteret üzemeltető Master-Sky Kft. jóvoltából) a leszállási illeték megfizetése alól mentesülnek.

Az elméleti előadásokhoz kapcsolódóan a résztvevők igényei alapján gyakorlatban is kipróbálhatók, elsajátíthatók az elmélet foglalkozások során megismert eljárásokat. A gyakorlati tréningre a helyszínen jelentkezhetnek az érdeklődők.

 


 
Pilótaképzés
fs_100__.png